PORT OULU Smarter. sovelluksen päivitys ja uudet ominaisuudet

PORT OULU Smarter. -sovelluksesta on julkaistu uusi päivitys 30.11.2022.

Uuden päivityksen myötä käyttäjällä on mahdollisuus muuttaa omia tietojaan, vaihtaa sovelluksen kieltä helposti etusivun pikavalikosta, seurata sataman ajankohtaisia ja tärkeitä uutisia sovelluksen etusivulta sekä saada ilmoituksia tärkeimmistä uutisista sekä laivojen lähestymisestä satamaan.

Sovelluksen kielen pääset vaihtamaan maapallo-kuvaketta painamalla ja omia asetuksia muuttamaan hammasratas-kuvakkeesta:

Käyttäjätiedoista pääset muutamaan käyttäjänimeä, yritystä tai sähköpostiosoitetta.
Alempaa pääset valitsemaan mitä ilmoituksia otat vastaan sovellukselta. Saapuvat laivat -valinnalla, saat ilmoituksen kun laiva lähestyy Oulun Satamaa 2 tunnin ja 1 tunnin sisällä. Uutiset-valinnalla saat ilmoituksen, kun julkaisemme erityisen tärkeää, satamaa tai satama-alueelle saapumista koskevaa tietoa.

Kehitämme sovellusta jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaa palautetta, esimerkiksi sovelluksen Havainto-toiminnon kautta tai sähköpostitse soila.riutta@nullouluport.com.

Seuraavia kehityskohteita ovat kulkuluvan hakemisen siirtäminen sovellukseen sekä tilannetietoa parantavat ominaisuudet. Pysy siis kuulolla!