”Ihan omaa luokkaansa”

Oulun Satama Oy teetti asiakaskokemustutkimuksen kesän alussa. Selvitimme, mitä mieltä asiakkaamme ovat Oulun satamasta. Tutkimus toteutettiin haastattelemalla asiakasrekisteristä satunnaisotannalla valikoituneita henkilöitä. Asiakkaiden lausahduksia olivat mm. : ”Ihmisen kokoinen satama”, ”Kautta linjan positiivinen käsitys” ja ”Ihan omaa luokkaansa”.

Asiakastyytyväisyyttä ja suositteluhalukkuutta kuvaava NPS-luku oli 63 (asteikko -100-100). Asiakastyytyväisyys ja julkinen suositteluhalukkuus olivat Oulun Sataman asiakaskunnalla erinomaisella tasolla. Päämielikuvat satamasta olivat hyvin positiiviset: se nähtiin siistinä, nykyaikaisena ja niin sopimusten kuin satamapalveluidenkin osalta helppona kumppanina. Myös viestintä oli pääosin hyvällä tasolla ja tavoitettavuus sujuvaa.

Kehityskohteita löytyi esimerkiksi opasteiden määrästä ja selkeydestä. Asiakkaat kaipasivat satamalta säännöllisesti ilmestyvää uutiskirjettä. Tähän toiveeseen on tartuttu. Jos haluat Oulun Satama Oy:n uutiskirjeen, käy ilmoittamassa halukkuutesi sataman nettisivujen kautta www.ouluport.com/yhteystiedot. Sivun alareunassa on ”ota yhteyttä” –lomake. Täytä lomake ja kirjoita aihe- ja viestikenttään ”uutiskirje”. Lisäämme sähköpostiosoitteenne uutiskirjejakelulistalle. Uutiskirje julkaistaan kuukausittain.