Digivastuullinen Oulun Satama

Oulun Satama Oy on päivittänyt tietosuojaselosteensa. Tietosuojaselosteella vastataan mm. Oulun Sataman PORT OULU Smarter. –digialustan ja –tuoteperheen laajenemiseen. Tietosuoja koskee kaikkia Oulun Sataman tietojärjestelmiä, verkkopalveluja, –sivustoja ja muita palveluja, joissa kerätään ja käsitellään henkilötietoja.

Henkilötietojen luottamuksellinen ja tarkoituksenmukainen käsittely on Oulun Satamalle hyvin tärkeää. Oulun Satama sitoutuu suojaamaan asiakkaidensa, yhteistyökumppaniensa ja työntekijöidensä yksityisyyttä. Oulun Satama Oy rekisterinpitäjänä kerää ja käsittelee keräämiään henkilötietoja. Tietosuojaselosteessa kerrotaan rekisteröityjen oikeuksista ja siitä, miten henkilötietoja suojataan.

Henkilötietojen käsittely perustuu lakiin, sopimukseen, henkilön suostumukseen ja Oulun Sataman oikeutettuun etuun. Satama noudattaa henkilötietojen suojaamisessa lain edellyttämää huolellisuusvelvoitetta ja henkilötietoja sisältävät järjestelmät ovat asianmukaisesti suojatut. Rekisterinpitäjänä Oulun Satama Oy varmistaa tiedon luottamuksellisuuden, eheyden, saatavuuden ja vikasietoisuuden teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden ja menettelyjen avulla.

Tietosuojakäytäntömme voivat muuttua kehittäessämme palveluja tai lainsäädännön muuttuessa. Ajantasaiset tiedot käytännöistämme löydät aina tältä sivustolta.